Previous slide
Next slide

Netwerk Vitaal & Veerkrachtig ZHZ breidt uit met Huisarts en Zorg

 

Huisarts en Zorg (HenZ), samenwerkingsverband van 75 huisartsen in de regio rond Gorinchem, is sinds dit voorjaar aangesloten bij het Netwerk Vitaal en Veerkrachtig.

Directeur bestuurder Corné van Asten is al vanaf de lancering van het concept Positieve Gezondheid door Machteld Huber, betrokken bij het vormgeven daarvan in de dagelijkse praktijk. De ervaring die hij heeft opgedaan bij Zorggroep Syntein en als voorzitter van de adviesraad van Alles is Gezondheid, wil hij nu ook inzetten als lid van de stuurgroep Vitaal & Veerkrachtig ZHZ. “Wij vinden het als HenZ belangrijk dat huisartsen breder kijken naar vraagstukken die spelen bij de patiënten”, licht Corné toe.  “Dat kan door positieve gezondheid toe te passen. Vanuit mijn kennis en ervaring wil ik mij graag inzetten om de regionale netwerkpartners o.a. in zorg en welzijn mee te nemen in die beweging van zorg naar gezondheid.”

 Wij zijn blij met zijn enthousiaste bijdrage en laten ons in de stuurgroep graag door Corné inspireren.

In de loop van het najaar volgt meer informatie over de herijkte ambitie van het Netwerk Vitaal en Veerkrachtig en de geplande vervolgstappen.