Vorige slide
Volgende slide

Leuke theater middag

Op woensdag 9 november organiseerde het netwerk Vitaal en Veerkrachtig een theatervoorstelling over positieve gezondheid. Deze voorstelling genaamd “Dromen Vangen” werd gespeeld door theatergezelschap a La Carte.

De voorstelling begon met een korte crash course over positieve gezondheid. Wat houdt dat begrip nu eigenlijk in?  Vervolgens werd op ludieke wijze neergezet wat er verandert voor professionals in zorg en welzijn als we meer gaan denken vanuit gezondheid in plaats van ziekte. Momenteel verschuift de focus in de gezondheidszorg van ‘ziekte en zorg’ naar ‘gezondheid en gedrag’. Verschillende scenes uit de voorstelling lieten zien hoe dit in de praktijk eruit kan zien. De verteller verbond het verhaal met de scenes aan elkaar. Verschillende alledaagse thema’s kwamen voorbij met herkenbare scenes vanuit werk en privéleven. We kwamen zelf ook in beweging! De rode lijn was dan ook inspireren, het samen doen en lachen!

Na afloop was er een gezellige borrel en kon iedereen nog even napraten. We hebben veel leuke reacties van jullie mogen ontvangen. De middag is beoordeeld met een 8,6. Heel veel dank daarvoor. De tips van aanwezigen voor activiteiten van het netwerk in de toekomst zullen binnenkort worden uitgewerkt. Zie hieronder een foto verslag van de middag.

Onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om aan te melden voor de nieuwsbrief.